Levensverhalen en Storytelling

Uw levensverhaal

Een leven vol ervaringen op papier zetten is een behoorlijk karwei. Uw levensverhaal kunt u gelukkig ook laten opstellen door onze specialisten in Oral History en Life Writing. Bent u zelf al aan het schrijven? Dan kunt u er ook voor kiezen een eindredacteur in te zetten, of een workshops te volgen, of zelfs persoonlijke begeleiding te nemen bij het schrijven van uw levensverhaal. Kijk hier voor de mogelijkheden voor uw autobiografie.

Wilt u begeleiding bij het schrijven van uw levensverhaal of familiegeschiedenis? Kijk dan hier voor onze workshops.

Bedrijfsgeschiedenissen

Een goede biografie van uw bedrijf beschrijft niet alleen de totstandkoming en het reilen en zeilen door de tijd heen, maar geeft ook aandacht aan de mensen die de onderneming hebben gedragen. Heeft uw onderneming een jubileum, dan is een jubileum uitgave een must. Wij verzorgen graag een prachtig gedenkboek of complete bedrijfsgeschiedenis. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Jubileum albums en herinneringsboeken

Wij kunnen ook voor u een prachtig jubileum album of herinneringsboekje samenstellen. Een dergelijk boekje bevat  teksten en foto’s uit uw (families) leven. Het is prachtig cadeau voor de familie, en een geweldige manier om iemand eens flink in het zonnetje te zetten. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

(Autobiografische) documentaires

Wij kunnen voor u ook (aanvullende) biografische films maken. Een korte documentaire gebaseerd op gesprekken met u en aangevuld met materiaal uit uw eigen en openbare archieven is een prachtige manier om uw verhaal in uw eigen woorden over te brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Graphic Novels

Een verhaal kan op verschillende manieren vertelt worden. Wij hebben diverse ervaren illustratoren in ons bestand die samen met ons uw levensverhaal of bedrijfsbiografie in stripvorm kan vertellen. Een graphic novel is een prachtige manier om de geschiedenis toegankelijk te brengen! Aarzel niet en neem contact met ons op.