Autobiografie

Een leven vol ervaringen op papier zetten is een behoorlijk karwei. Uw levensverhaal kunt u gelukkig ook laten opstellen door onze specialisten in Oral Historie en Life Writing. Bent u zelf al aan het schrijven? Dan kunt u er ook voor kiezen een eindredacteur in te zetten, of een workshops te volgen, of zelfs persoonlijke begeleiding te nemen bij het schrijven van uw levensverhaal.

Schrijven wij uw autobiografie, dan is onze aanpak simpel. Op basis van gesprekken met u stellen wij uw verhaal op en zoeken wij in de familiearchieven en publieke archieven naar relevant materiaal voor uw autobiografie. Welke verhalen zou u uw kinderen en kleinkinderen willen nalaten? Het aantal interviews en de mate van archiefwerk is afhankelijk van het gewenste eindproduct.

Wilt u begeleiding bij het schrijven van uw levensverhaal of familiegeschiedenis? Kijk dan hier voor onze workshops.

Wij kunnen ook voor u een prachtig jubileum album of herinneringsboekje samenstellen. Een dergelijk boekje bevat  teksten en foto’s uit uw (families) leven. Het is prachtig cadeau voor de familie, en een geweldige manier om iemand eens flink in het zonnetje te zetten.

Een andere mogelijkheid is een herinneringspakket, waarbij een kistje wordt samengesteld met verhalen en items uit uw familiegeschiedenis en/of uw leven.

Wenst u op een andere manier vorm te geven aan uw memoires? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.